За ініціативою Криворізького міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області 24.06.2021 відбулася відеоконференція на платформі ZOOM на тему «Профілактика гострих кишкових інфекцій та харчових отруєнь під час проведення випускних вечорів у закладах ресторанного господарства».
Захід проведено під головуванням начальника відділу розвитку підприємництва Криворізької міської ради із залученням представників районних у місті Кривому Розі рад, фізичних осіб-підприємців та керівників підприємств ресторанного господарства.
У відеоконференції взяли участь спеціалісти Криворізького міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області, які акцентували увагу присутніх на вимогах виконання необхідних заходів з метою запобігання епідемічним ускладненням, висвітлили ймовірні фактори ризику та шляхи їх запобіганню.
Крім того, були надані роз’яснення щодо необхідності неухильного виконання вимог Постанови КМУ № 1236 від 09.12.2020 та Постанови Головного державного санітарного лікаря України № 57 від 30.12.2020