Профілактика гострих кишкових інфекцій та харчових отруєнь під час проведення випускних вечорів у закладах ресторанного господарства

     За ініціативою Криворізького міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області 24.06.2021  відбулася відеоконференція  на платформі  ZOOM  на тему «Профілактика гострих кишкових інфекцій та харчових отруєнь під час проведення випускних вечорів у закладах ресторанного господарства».

     Захід проведено під головуванням начальника відділу розвитку підприємництва Криворізької міської ради із залученням представників районних у місті Кривому Розі рад, фізичних осіб-підприємців  та керівників підприємств ресторанного господарства.

     У відеоконференції взяли участь спеціалісти Криворізького міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області, які акцентували увагу присутніх на вимогах виконання необхідних заходів з метою запобігання епідемічним ускладненням, висвітлили ймовірні фактори ризику та шляхи їх запобіганню.

     Крім того, були надані роз’яснення щодо необхідності неухильного виконання вимог Постанови КМУ № 1236 від 09.12.2020 та Постанови Головного державного санітарного лікаря України № 57 від 30.12.2020

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux