17 вересня 2021 року в приміщенні Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області відбулося виїзне засідання колегії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.
У заході взяли участь керівники Головних управлінь Держпродспоживслужби в областях та м. Києві.
Під час колегії презентовано головні напрями роботи Держпродспоживслужби. Серед пріоритетів діяльності визначено впровадження реформи шкільного харчування та дотримання нових норм. На це звернула увагу Голова Держпродспоживслужби Владислава Магалецька:
«Питання безпеки шкільного харчування перебуває на контролі в Офісі Президента та особисто у Першої леді України Олени Зеленської. У межах Національної стратегії розбудови безпечного і здорового освітнього середовища в Україні стартував цикл тематичних форумів щодо реформи шкільного харчування. Найближчий відбудеться у Дніпрі. Прошу детально проаналізувати проблемні питання по кожній школі в області – щодо впровадження нових норм харчування, публічних закупівель, переобладнання харчоблоків».
Також під час засідання колегії розглянуті питання щодо удосконалення організації роботи Держпродспоживслужби, обговорені проблеми, визначені пріоритети діяльності на найближчий період:
«Наше завдання — збільшення ефективності роботи Держпродспоживслужби по всім напрямкам, діджиталізація процесів та перетворення Служби на сервіс», - підкреслила Владислава Магалецька.