Спеціалісти управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області взяли участь у робочій нараді Дніпропетровської обласної військової адміністрації на тему «Популяризація рибної продукції національного виробництва».
Нарада пройшла за участю представників управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм, Державної установи «Дніпропетровський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України», підприємств рибних господарств, які вирощують, розводять та переробляють рибу. Також в он-лайн режимі до наради долучилися представники районних державних адміністрацій та територіальних громад.
Під час заходу обговорювалися питання щодо популяризації прісноводної риби українського виробництва, посилення контролю у сфері безпечності та якості за рибою та рибними продуктами, проведення заходів державного контролю на рибопереробних підприємствах, збільшення попиту на вітчизняну продукцію, збільшення робочих місць на рибопереробних підприємствах, підтримки економічного розвитку рибопереробних підприємств в Дніпропетровській області.
Особливу увагу фахівці наради акцентували на виробництві безпечної та якісної рибної продукції вітчизняних виробників, яка має очевидні переваги — вона свіжа, доступна та підтримує український бізнес.