• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
Надання адміністративних послуг через ЦНАП міста Дніпра

     Центр надання адміністративних послуг міста Дніпра (ЦНАП міста Дніпра) є однією з найкращих організаційних форм надання послуг та взаємодії влади з громадою.

     У Центрі реалізовуються принципи одержання населенням широкого спектру інформації, отримання кваліфікованої консультації чи надання необхідної послуги в одному місці у сучасно обладнаному приміщенні з професійно підготовленим і привітливим до громадян персоналом.

     У Центрі надання адміністративних послуг міста Дніпра за принципом «єдиного офісу» і «відкритого простору», в межах одного приміщення швидко та зручно можна отримати послуги, які надаються різними органами влади та підрозділами органу місцевого самоврядування.

     Наразі успішно функціонують два відділи Центру надання адміністративних послуг міста Дніпра – «Правобережний» та «Лівобережний», а також віддалені місця адміністраторів, місцезнаходження яких забезпечує зручність обслуговування мешканців нашого міста.


ЦНАП міста Дніпра

відділ «ПРАВОБЕРЕЖНИЙ»

 


49000, м. Дніпро, вул. Марії Кюрі, буд.5,

ІІ поверх (ТЦ «NEO PLAZA»);


тел.: (099) 203-09-25; (097) 807-37-07


E-mail ЦНАП: dnepr-cnap@ukr.net

Вебсайт ЦНАП: cnap.dniprorada.gov.ua

Вебпортал: e-services.dp.gov.ua

(Регіональний віртуальний офіс електронних адміністративних послуг

Дніпропетровської області).

ЦНАП міста Дніпра

відділ «ЛІВОБЕРЕЖНИЙ»


49081, м. Дніпро, просп. Слобожанський,31Д;

ІІ поверх (ТЦ «Наша Правда»);


тел.: (068) 237-52-76; (099) 602-10-02


E-mail ЦНАП: dnepr-cnap@ukr.net

Вебсайт ЦНАП: cnap.dniprorada.gov.ua

Вебпортал: e-services.dp.gov.ua

(Регіональний віртуальний офіс електронних адміністративних послуг

Дніпропетровської області).


     Натепер через Центр надання адміністративних послуг міста Дніпра надається 15 адміністративних послуг, суб’єктом надання яких є Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області (далі – Головне управління).

     Працівники управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління працюють в електронному документообігу та автоматизованому обміні даних між адміністраторами ЦНАП міста Дніпра та Дозвільними органами в системі Віртуального офісу електронних послуг Дніпропетровської області «Відкрита влада».

     За 2022 рік через ЦНАП місті Дніпра до Головного управління надійшло 725 звернень від суб’єктів щодо надання адміністративних послуг (за 2021 рік до ЦНАП міста Дніпра суб’єктами звернень було надано 1630 заяв на отримання адміністративних послуг).

Головним управлінням через ЦНАП міста Дніпра суб’єктам звернень Дніпропетровської області видано 596 документів з надання адміністративних послуг, а саме:


№ 

з/п

НАЗВА ДОКУМЕНТА

Кількість наданих адміністративних послуг за

2021 рік

Кількість наданих адміністративних послуг за 

2022 рік

1.

Дозвіл (санітарний паспорт) на проведення робіт із джерелами іонізуючих випромінювань в установах України

34

9

2.

Дозвіл (санітарний паспорт) на постійні перевезення ДІВ (радіоактивних речовин і матеріалів, пристроїв і установок із джерелами іонізуючих випромінювань і радіоактивних відходів) спеціалізованим транспортним засобом

260

247

3.

Дозвіл (санітарний паспорт) на право експлуатації рентгенівського кабінету (зберігання та експлуатації пересувних і переносних (палатних) рентгенівських апаратів) лікувально-профілактичних закладів

192

76

4.

Експлуатаційний дозвіл оператору ринку, що провадить діяльність, пов’язану з виробництвом та\або зберіганням харчових продуктів тваринного походження

122

36

5.

Експлуатаційний дозвіл на потужності (об’єкти) з переробки неїстівних продуктів тваринного походження

4

2

6.

Експлуатаційний дозвіл на потужність із виробництва та обігу кормів

-

7

7.

Анулювання документа дозвільного характеру


18

4

8.

Анулювання заяви на видачу документа дозвільного характеру

2

4

9.

Реєстрація декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства

138

11

10.

Лист щодо можливості/неможливості видачі дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря

535

173

11.

Державна реєстрація потужностей

-

27


УСЬОГО: 

1305

596



     Головним управлінням суб’єктам звернень через ЦНАП міста Дніпра надано 596 адміністративних послуг, що становить 82% від загальної кількості звернень. Після розгляду документів за 129 заявами було надано обґрунтовані письмові повідомлення про відмову в наданні адміністративних послуг, що становить 18% від загальної кількості звернень.

     Відповідно до Закону України «Про перелік документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності», з наданих у 2022 році 596 адміністративних послуг, 377 – це видача документів дозвільного характеру (дозволи (санітарні паспорти) на роботу з джерелами іонізуючого випромінювання, експлуатаційні дозволи операторам ринку, що провадять діяльність, пов’язану з виробництвом та\або зберіганням харчових продуктів тваринного походження; експлуатаційні дозволи на потужності (об’єкти) з переробки неїстівних продуктів тваринного походження; експлуатаційні дозволи на потужність з виробництва та обігу кормів).

     Керуючись відповідними нормативними документами, Головним управлінням через ЦНАП міста Дніпра надано 43 платні адміністративні послуги (експлуатаційний дозвіл оператору ринку, що провадить діяльність пов’язану з виробництвом та\або зберіганням харчових продуктів тваринного походження; експлуатаційні дозволи на потужність з виробництва та обігу кормів) на суму 47260 грн.

     У 2023 році Головним управлінням Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області через Центр надання адміністративних послуг міста Дніпра (відділи «Правобережний» та «Лівобережний») надаються такі адміністративні послуги:

     ПЛАТНІ адміністративні послуги:

1. Видача експлуатаційного дозволу оператору ринку, що провадить діяльність, пов’язану з виробництвом та/або зберіганням харчових продуктів тваринного походження.

2. Видача експлуатаційного дозволу на потужність оператора ринку із виробництва та обігу кормів.

     БЕЗОПЛАТНІ адміністративні послуги:

1. Видача дозволу (санітарного паспорта) на проведення робіт із джерелами іонізуючих випромінювань в установах України.

2. Видача дозволу (санітарного паспорта) на постійні перевезення ДІВ (радіоактивних речовин і матеріалів, пристроїв і установок із джерелами іонізуючих випромінювань і радіоактивних відходів) спеціалізованим транспортним засобом.

3. Видача дозволу (санітарного паспорта) на право експлуатації рентгенівського кабінету (зберігання та експлуатації пересувних і переносних (палатних) рентгенівських апаратів) лікувально-профілактичних закладів.

4. Видача дозволу на проведення діагностичних, експериментальних, випробувальних, вимірювальних робіт на підприємствах, в установах та організаціях, діяльність яких пов’язана з використанням джерел неіонізуючого випромінювання.

5. Реєстрація декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства.

6. Анулювання документа дозвільного характеру.

7. Переоформлення документа дозвільного характеру.

8. Надання висновку щодо можливості/ неможливості видачі дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами для об`єкта другої або третьої групи.

9. Видача експлуатаційного дозволу на потужності (об’єкти) з переробки неїстівних продуктів тваринного походження.

10. Затвердження експортної потужності (харчові продукти).

11. Державна реєстрація потужностей операторів ринку.

12. Внесення змін до відомостей Державного реєстру потужностей операторів ринку.

13. Внесення відомостей про припинення використання потужності до Державного реєстру потужностей операторів ринку.

     На всі адміністративні послуги, які надаються Головним управлінням через ЦНАП міста Дніпра, розроблено інформаційні та технологічні картки, які затверджено відповідними наказами.

     Уся інформація щодо отримання адміністративних послуг, затверджені інформаційні картки, бланки відповідних заяв викладені на офіційному вебпорталі Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області.

     Консультативна допомога суб’єктам звернень надається як в ЦНАП міста Дніпра, так і в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Дніпро-петровській області.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux