• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
Звіт про виконану роботу Відділом реєстрації сільськогосподарської техніки Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області у січні 2021 року
опубліковано 11 лютого 2021 року о 12:07

     Відділом реєстрації сільськогосподарської техніки Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області, відповідно до Положення про службу, здійснюється відомча реєстрація, перереєстрація з та облік сільськогосподарської техніки, машин та механізмів, видача на них державних номерних знаків та відповідних реєстраційних документів, зняття з обліку, ведення автоматизованого обліку зареєстрованих машин та внесення та  систематизація відомостей про їх власників з використанням Єдиного реєстру. Так станом на 01.02.2021 року по Дніпропетровській області зареєстровано та знаходиться на обліку 62223 одиниць сільськогосподарської техніки, машин та механізмів.

      Протягом січня 2021 року інспекторами відділу проводилася наступна діяльність :

1) по Дніпропетровській області було зареєстровано 238 одиниць сільськогосподарської техніки, в тому числі первинна реєстрація – 71 одиниць,  Крім того, слід відмітити, що в 2021 як у і попередньому 2019 році  в Дніпропетровській області реєструється значна кількість нової техніки – близько 30 відсотків від загальної кількості проведених реєстрацій.

2) знято з обліку 146 одиниць техніки;

3) Також проводиться  приймання теоретичних та практичних іспитів для отримання права на керування сільськогосподарськими машинами та видача за їх результатами посвідчень тракториста-машиніста, а у разі  необхідності перевірки (за зверненням навчального закладу професійно-технічної освіти) відповідності матеріально-технічної бази та методичного забезпечення закладів з підготовки, перепідготовки і підвищення кваліфікації трактористів машиністів. Станом на 01.02.2021 атестовано 37 трактористів-машиністів (на отримання та заміну посвідчень).

     Крім того, у січні 2021 року комісією з попереднього розгляду заяв на внесення до реєстру підприємств та організацій, що здійснюють оптову та роздрібну торгівлю сільськогопосподарської техніки, машин та механізмів, було проведено збір інформації по діяльності ТОВ «Агротек-Інвест».

     Також  працівниками відділу проводилася робота з документального опрацювання запитів  правоохоронних органів, державної фіскальної служби, відділів державної виконавчої служби, фінансових інспекцій, ліквідаторів, адвокатів на наявність чи відсутність сільськогосподарської техніки за громадянами та юридичними особами з формуванням витягів з  електронно-облікової системи  загальною кількістю 549 відповідей.

     На виконання Постанов ВДВС управлінь юстиції накладався та контролювався арешт та заборона відчуження техніки боржників у кількості 352 одиниць машин, знімався арешт  та заборона відчуження з 211 одиниць.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux