• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
Навчання щодо питань, які належать до компетенції та повноважень управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини

Відповідно до плану навчання територіальних структурних підрозділів Головного управління на 2024 рік з питань, що належать до компетенції та повноважень управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області, відбулося чергове навчання, в якому взяли участь спеціалісти територіальних структурних підрозділів Головного управління та державних лікарень ветеринарної медицини в районах та містах Дніпропетровської області.


Під час проведення заходу фахівцями відділу організації протиепізоотичної роботи управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління висвітлено теми:

  • Порядок видачі ветеринарних документів – заступник начальника управління - начальник відділу державного контролю управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Юрій ШКУРКО.
  • Губчастоподібна енцефалопатія ВРХ, аналіз звітів згідно з наказом Держпродспоживслужби від 23.11.2022 № 490 «Про затвердження форм звітності» – головний спеціаліст відділу організації протиепізоотичної роботи управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Оксана ЯКУБА.
  • Зміни в законодавстві у сфері безпечності харчових продуктів (постанова Кабінету Міністрів України від 12 січня 2024 р. № 27 та наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України 15 лютого 2024 року № 431) – головний спеціаліст відділу державного контролю управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини В’ячеслав ДВОРЯДКІН.
  • Особливості проведення заходів державного контролю під час розслідування інформаційних повідомлень, які надходять з системи RASFF (згідно з методичними рекомендаціями), – головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Олена ЛУКАЦЬКА.
  • Спеціалісти управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини відповіли на запитання, поставлені під час проведення навчання його учасниками.
  • Проведення навчання сприяє підвищенню обізнаності спеціалістів територіальних структурних підрозділів Головного управління та державних лікарень ветеринарної медицини в районах та містах Дніпропетровської області під час здійснення своєї діяльності та виконання службових обов’язків на підконтрольних територіях.
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux