Регламент (ЄС) № 1169/2011 Європейського Парламенту та Ради від 25 жовтня 2011 р. про надання інформації про харчові продукти споживачам, що вносить зміни до Регламентів (ЄК) № 1924/2006 та (ЄК) № 1925/2006 Європейського Парламенту та Ради та скасовує Директиву Комісії 87/250/ЕЕС, Директиву Ради 90/496/ЕЕС, Директиву Комісії 1999/10/ЄК, Директиву 2000/13/ЄК Європейського Парламенту та Ради, Директиви Комісії 2002/ 67/ЄК і 2008/5/ЄК, а також Регламент Ради (ЄС) № 608/2004 Комісії, опублікований в Офіційному журналі Європейського Союзу L 304 від 22 листопада 2011 року, з останніми змінами, внесеними Регламентом (ЄС) 2015/2283 Європейського Парламенту та Ради від 25 листопада 2015 р.;
- Директиву 2011/91/ЄС Європейського Парламенту та Ради від 13 грудня 2011 року про вказівки або позначки, що ідентифікують партію, до якої належить харчовий продукт, опубліковану в Офіційному журналі Європейського Союзу L 334 від 16 грудня 2011 року;
- Виконавчий Регламент Комісії (ЄС) № 828/2014 від 30 липня 2014 року про вимоги щодо надання інформації споживачам про відсутність або знижений вміст глютену в харчових продуктах, опублікований в Офіційному журналі Європейського Союзу L 228 від 31 липня 2014 року.;
- Виконавчий Регламент Комісії (ЄС) 2018/775 від 28 травня 2018 року, що
встановлює імплементаційні правила для застосування статті 26 (3) Регламенту
(ЄС) № 1169/2011 Європейського Парламенту та Ради щодо надання інформації про харчові продукти, для споживачів щодо правил зазначення країни походження або місця походження основного харчового інгредієнта, опублікованого в Офіційному журналі Європейського Союзу L 131 від 29 травня 2018 року. Водночас яловичина та продукти з яловичини повинні відповідати Постанові Уряду № 1406/2008 про затвердження Санітарно-ветеринарного стандарту щодо системи класифікації та маркування яловичини та продуктів з яловичини, яка гармонізована з положеннями Розділу ІІ «Маркування яловичини та продуктів з яловичини" Регламенту (ЄК) № 1760/2000 Ради та Європейського Парламенту від 17 липня 2000 року про встановлення системи ідентифікації та реєстрації великої рогатої худоби та щодо маркування яловичини та продуктів з яловичини та скасування Ради Регламент (ЄК) № 820/97 (Офіційний вісник ЄС L 204 від 11.08.2000 р., стор. 1-10) та з положеннями Регламенту (ЄК) № 1825/2000. /2000 від 25 серпня 2000 року, що встановлює детальні правила застосування
Регламенту (ЄК) № 1760/2000 та Регламенту Комісії (ЄК) № 275/2007 від 15 березня 2007 року про внесення змін до Регламенту (ЄС) № 1825/2000 (Офіційний вісник ЄС, L76 від 16.03.2007 стр. 12), а також положення Регламенту Європейської Комісії (ЄС) № 566/2008 від 18 червня 2008 р., що встановлює детальні правила застосування Регламенту Ради (ЄК) № 1234/2007 яка стосується, продажу м’яса великої рогатої худоби віком 12 місяців або менше (Офіційний журнал ЄС від 19 червня 2008 р., L 160, стр. 22) та положень статті 113b «Реалізація м’яса великої рогатої худоби віком 12 місяців або менше» Додатка XIa «Реалізація м’яса великої рогатої худоби віком 12 місяців або менше відповідно до статті 113b» Регламенту (ЄК) № 1234/2007 /2007 від 22 жовтня 2007 року про встановлення спільної організації ринків сільськогосподарської продукції та про спеціальні положення для певної сільськогосподарської продукції («Регламент Єдиного CMO (Спільної організації ринку)») (Офіційний журнал ЄС, L 299 від 16 листопада 2007 р., стр. 1)